Campingstævne 2019

Her er lidt stemningsbilleder fra et dejligt stævne i Krunderup. Vi ankom torsdag hvor vi fik anvist plads til vognene. nogle kom lidt tidlig og havde lyst til at spille krocket og andre kom lidt sent, men nåede dog at få rejst fortelte inden aftensmaden og så var der hygge.
Fredag spillede nogle kampe om formiddagen og andre tog en bytur, om eftermiddagen blev der spillet 3 og 5 kampe med skiftende makker og med små gevinster til vinderne som for kastrup var Poula og Bent.
Efter aftensmad var der igen hygge for dem som ikke spillede.
Lørdag var så dagen hvor der skulle spilles parturnering som bestod af 3 kampe 4 kampe og 5 kampe.Desværre bød det også på lidt regn, men dejligt varmt. Om aftenen var der festmiddag med blandet underholdning, Rigtig godt tilrettelagt, Knud fik dag løbet en del og Tove J fik købt nogle lodder.
Der var præmieuddeling til Vinder og andenpladser i 5 kampe.Så satte regnen ind til natten og formiddag , så det var nogle våde fortelte vi pakkede sammen, men det var nogle gode dage og vi kommer tilbage til næste år.
Tillykke til Knud og Tove med vunden pulje og til
Ulla og Bent med en andenplads i deres pulje

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.07 | 08:36

Ja, og så raflede vi 30, et nyt spil vi har lært, og det er rigtig sjovt. For øvrigt vandt jeg 3 flasker rødvin og festmiddagen til næste år på mine 15 lodder.

...
02.08 | 21:02
Klubmesterskab 2020 har modtaget 1
02.07 | 17:46
Sommerfest 2019 har modtaget 1
11.04 | 12:14
Medlemsliste har modtaget 2
Du kan lide denne side