Klubmesterskab

Lørdag d. 19 august afholdt Kastrup Krocket klubmesterskab. Vi startede med morgenmad og lidt til at varme indvendig. Derefter trak Herluf og Knud lod om hvem der skulle spille sammen,vi var delt i 2 puljer.
Det var lidt halvkoldt da vi startede, men vi fik hurtigt varmen. Til frokost var der hentet det lækreste smørrebrød og der var sørget for sild og selvfølgelig snaps, vand og øl. Spillet fortsatte efter frokost indtil regnen satte ind med en lille torden, derefter spilles videre. ved 15 tiden var puljerne færdige og puljevinderne af de 2 puljer Poula og Grethe G - Lilli og Erik skulle nu spille mod hinanden med en masse tilskuer. De nye klubvindere 2017 blev Poula og Grethe G. Tillykke med mesterskabet. Efter pølser og det tiloversblevne smørrebrød, var der en midterbuekonkurrence som blev vundet af Bent E på 12 m.fra buen. Tillykke Bent og godt gået med en brækket arm. 
Mange tak for en rigtig god og dejlig dag med glade mennesker, og tak til dem som lagde et stort arbejde i forberedelserne og afviklingen af dagen.   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.05 | 08:40

Dejlige billeder, der rigtig viser stemningen og det gode vejr, vi var så heldige at ha'.

...
31.08 | 15:18

Jeg kalder ham altså for Gert, er det ok?

...
11.07 | 11:56
Eggeslevmagle 2018 har modtaget 1
12.06 | 13:30
Kastrup Krocket Klub har modtaget 18
Du kan lide denne side